Yoga

Hatha Yoga

Hatha betyder på sanskrit sol og måne mens yoga betyder forening. I hatha yoga arbejder vi med forening af bevægelse og åndedræt, kombinationer af aktive og passive stillinger og at finde fred i krop og sind. Dette hold vil hjælpe dig med at at finde glæde og ro i din krop og dit sind gennem bevidste bevægelser i takt med dit åndedræt.
Der vil indgå tekniske begreber fra Anusara yogaen for at tilpasse de årtusinder gamle stillinger til vores kroppe i dag og forebygge skader. Den praktiske træning vil inkludere flow gennem stillinger, arbejde med isolerede stillinger, f.eks. balance og bagoverbøjninger, dybe stræk.
Det er vigtigt i yoga at huske, at det ikke drejer sig ikke om at være selvbevidst, eller føle sig utilpas i kroppen eller en bevægelse. Derimod handler det om at være kropsbevidst og mærke hvad kroppen har behov for lige nu. At være bevidst om hvordan små ændringer i en stilling vil give en bedre ligevægt, et bedre stræk og ultimativt en større ro i stillingen og sindet.
Vigtigst af alt – i yoga drejer det sig ikke om at være et slangemenneske, der kan stå på hænder og binde kroppen i sløjfer, det drejer sig om at definere et opnåeligt mål og rejsen mod målet – eller erkendelsen af, at målet måske var for ambitiøst og kunne ændres.

 

Medbring egen måtte, tæppe og en drikkedunk.

Yoga træner onsdage kl. 18:30 - 19:45 i multihuset.
Holdet starter i uge 36.


For tilmelding kan du trykke på dette link: http://www.afgi.dk/Tilmelding-396117

Instruktør

Leyla Celik

 


 

 
Bliv medlem
Info tekst
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Alsted Fjenneslev Gymnastik og Idrætsforening - Fjenneslevmaglevej 23 - 4173 Fjenneslev - CVR 30308719 | Tlf.: 40 89 82 04