Sommerbadminton

Badmintonudvalget åbner op for sommerbadminton i maj og juni 2023 på mandage fra kl. 18:00 til 21:00. De, der vil spille, skal registrere sig på hjemmesiden og betale 50,- kr hver især.
Altså ikke noget med for en bane, men hver enkelt spiller. Så kan I spille så meget, I vil i de 3 timer, så længe der er ledige pladser i hallen.
Hvis nogen sidder og venter på bænkene, må I skiftes, men det bliver nok ikke aktuelt.

Tilmelding via hjemmesiden og tryk på http://www.afgi.dk/Tilmelding-274024 (Se bort fra de gamle oplysninger, der vedrørte sæsonen 2022/2023.)

Alle er velkomne, så hiv fat i konen, manden, børnene, naboerne, kæresten m.fl. og lad dem få et indblik i fjerboldens verden.

Bolde kan stadig købes via Arne O.

Evt. spørgsmål til Gitte P eller Arne O.

 

Badminton 

Har du lyst til at spille badminton i Alsted Fjenneslev Hallen, er muligheden nu lige uden for dine fingre.

Måske har du selv en makker eller flere at spille med og hvis ikke, kan du kontakte enten Gitte eller Arne for at høre, hvorvidt de kan hjælpe dig med at finde nogle jævnbyrdige at spille med.

Hvis I er flere dog minimum 4, er der også mulighed for at spille i en turnering, hvor man efter bedste evne finder nogen ligestillede at spille mod i en pulje. Kampene spilles dels hjemme og dels ude rundt omkring i haller på Sjælland.

Ellers er det bare at følge anvisningerne her på siden og gå ind og se, hvorvidt der er en ledig bane på det ønskede tidspunkt. Betaling foregår med Dankort, og vi skal nok være behjælpelig med at anvise jer bane og ellers vise jer, hvordan det foregår.

Bolde kan købes i hallen ved Arne.

Tilmelding skal ske via følgende link: http://www.afgi.dk/Tilmelding

Venlig hilsen Gitte og Arne

Lidt billeder fra tidligere sæsoner

Bliv medlem
Info tekst
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Alsted Fjenneslev Gymnastik og Idrætsforening - Fjenneslevmaglevej 23 - 4173 Fjenneslev - CVR 30308719 | Tlf.: 40 89 82 04