2013


Årets holdpokal – Badminton 2013 – 55 (60) 2+2
 
I år går holdpokalen til et hold, der måske ikke har udmærket sig så meget ved sine resultater, men mere ved sin ihærdighed og pålidelighed. År efter år.
For nogle på holdet drejer det sig om rigtig mange år. For andre færre, men fælles for dem alle er der ingen årsunger i mellem.
Den ældste kan vi vist rolig sige har passeret pensionsalderen for mange år siden, og de andre har fulgt efter en efter en, så der i dag kun er en enkelt tilbage i det aktive arbejdsliv uden for "bopælens" arbejdsplads.
Lederen af holdet har i mere end en menneskealder været aktiv i idrættens verden og har brugt rigtig mange timer på sport.
I de sidste mange år han således også stået i spidsen for det hold, vi nu siger til lykke til med årets hold i AFG. Ja, faktisk er det også mange år siden, han blev æresmedlem, og han holder stadig ved.
Nemlig Henning og hans hold bestående af ham selv, Inge, Merete, Boye og Bent.
I er altid at finde i træningstiden og deltager gerne foreningens arrangementer.
I er gode repræsentanter at sende rundt til turneringskampene og ligeledes at besøge for de øvrige hold.
Vi er glade for jer her i foreningen. Stort tillykke med årets pokal.

ÅRETS LEDERPOKAL 2013:  … Karin Gitte Hansen
 
Årets lederpokal 2013 går i år til en kvindelig person, der har været med i AFG&I i rigtig mange år.
Hun er en smilende og lattermild person, som er kendt af mange.
Hun startede som 3 årig på puslinge-holdet i gymnastik, og har siden holdt ved denne sportsgren, hvor hun siden teenagealderen, har været instruktør på både børne- og senere voksenhold i AFG.
Hun er ”loppemarkedets dronning”, d.v.s. når AFG holder loppemarked, så sørger hun gerne for forplejningen til de frivillige kræfter, hjælper med opsætning, oprydning, kaffebrygning og i det hele taget står hun og hendes familie altid klar til at give en hånd med, når der mangler hjælp til ét eller andet i AFG.
Vi har derfor valgt at årets lederpokal 2013 går til Karin Gitte Hansen, som tak for mange års stor indsats og  ”tro tjeneste” i AFG&I.
Bliv medlem
Info tekst
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Alsted Fjenneslev Gymnastik og Idrætsforening - Fjenneslevmaglevej 23 - 4173 Fjenneslev - CVR 30308719 | Tlf.: 40 89 82 04